Емблематичният хотел Waldorf Astoriaв Ню Йорк се завръща. Историческата сграда съвсем скоро

...
Емблематичният хотел Waldorf Astoriaв Ню Йорк се завръща. Историческата сграда съвсем скоро
Коментари Харесай

Waldorf Astoria - хотелът, ремонтиран за 1 милиард долара

Емблематичният хотел Waldorf Astoriaв Ню Йорк се завръща. Историческата постройка напълно скоро (по проект 2021 г.) ще отвори врати за първи път от 2017 година Грандиозният ремонт на стойност 1 милиард $ трансформира постройката в луксозни 375 хотелски стаи и още толкоз чисто нови жилищни жилища.



Новият притежател Dajia Insurance Group се надява на богатата история на постройката – фасадата и доста от интериорите ѝ са регистрирани забележителности, а хотелът може да се похвали с в действителност известни гости – от Джон Кенеди до Лайза Минели. Хотелът е бил непрекъсната резиденция на Мерилин Монро, както и сцена на доста исторически събития, филми и несъмнено, отечество на салатата " Уолдорф ". Мениджърите имат вяра, че Waldorf Astoria ще е по усета освен на пътуващите, само че и на купувачите на първокласно недвижимо имущество в Ню Йорк. Цените на студиата ще започват от към 1,7 милиона $ (според The Wall Street Journal). Продажбите на всички жилища ще стартира още през 2020 година, а финалното възобновяване ще приключи през идната година.



Новите жилища в Waldorf Astoria са ситуирани в емблематичните кули на забележителната постройка. Въпреки вековната си история хотелът в никакъв случай до този миг не е давал опция на любителите на това архитектурно украшение да живеят там дългосрочно (освен в случай че не броим композитора и джаз музикант Коул Портър, който дълго време живее там, и точно в емблематичната постройка основава невероятни части като Anyting Goes). Апартаментите са на разгъната повърхност от около средно 150 кв.м, като даже имат библиотеки, гардеробни, бани към фамилните спални и стаи за занимания. Вариантите на първокласните жилища са от студио до такива с по четири спални.

И още... 
ко
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР